Iako smo danas već pisali o Battlefieldu V, DICE nas je iznenadio s još jednom velikom objavom – objavom trailera za novi Battlefield V chapter Lightning Strikes.

Naime Lightning Strikes je drugi Tides of War chapter za Battlefield V koji u igru dolazi 17. siječnja te će biti aktivan do ranog ožujka, a ono što bi moglo oduševiti sve igrače DICE-ove nove pucačine jest da Lightning Strikes u igru donosi pregršt novog sadržaja – od novih modova pa sve do novih vozila i oružja.

Novi mod koji dolazi u igru će nam svima biti poznatiji pod nazivom Squad Contest. U njemu će se 2 tima od 8 igrača sukobiti na 3 mape: Rotterdam, Arras i Hamanda te će biti dostupan samo do 30. Siječnja.

Također update će u igru donijeti nova, zanimljiva vozila i oružja. Medic klasa će postati bogatija za Zk-383 pušku, dok će Assault klasa dobiti Modele 1944, a igrači koji vole igrati klasu Support dobivaju M1922.

Što se tiče vozila, svaka frakcija dobiva po jednog Tank Destroyera. Sila osovine unutar igre postaje bogatija za jednu bezobrazno moćnu letjelicu – Ju 88P-5 koja u svojem trupu nosi 88mm top koji bi trebao omogućiti zračnu podršku protiv neprijateljskih tenkova, a najbitnije vozilo koje dolazi s novim chapterom je definitivno traktor!

I kao šećer na kraju – trailer najavljuje dolazak obećanog co-op moda Combined Arms! Combined Arms u igru dolazi u veljači, ali čekanje ne bi trebalo biti prevelik problem pošto se Lightning Strikes sastoji od 30 rankova koji će biti podijeljeni po 5 tjedna događaja.

Battlefield V: Lightning Strikes dolazi 17. siječnja, a eksplozivan trailer pogledajte u nastavku.