Nakon što ste nam se u prethodna dva videa našeg serijala Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019 pridružili u šetnji Akihabarom – najpoznatijim gaming kvartom Tokija te smo obišli gaming dućane i arcade igraonice, napokon je na red došao i sami sajam TGS 2019.

Tijekom jučerašnjeg prvog dana, kada je sajam otvoren samo za poslovne posjetitelje i novinare, osim onog glavnog i najatraktivnijeg dijela sajma prošetali smo se i halom 10 – takozvanim business dijelom. Ondje svoje igre i proizvode izlaže niz nezavisnih studija i kompanija iz raznih zemalja svijeta (te između ostalog i mi tamo prezentiramo sajam Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1 i konferencije Reboot Develop Blue i Reboot Develop Red). No, u toj dvorani ujedno se i prodaje zaista brutalan gaming merch te vam u trećem videu Reboot Livea donosimo pregled nama najboljih krpica, igračaka, memorabilije, odjeće i ostalih stvari koje na sajmu Tokyo Game Show prodaju neki od najvećih svjetskih izdavača igara.

Ponuda je zaista pozamašna i naći će se tu za svakoga ponešto, od najtvrdokornijih fanova animea i mangi, preko Minecrafta i PUBG-a, pa sve do Fortnitea i opskurnih japanskih igara koje na Zapadu nisu ni poznate, no mi smo odlučili pažnju posvetiti zaista atraktivnim ponudama mercha izdavača Square Enix, Capcom, Ubisoft, Sega i, naravno, Kojima Productions! O, da, slinili smo na Death Stranding majice, kape, šalove, ručne satove, figurice, čaše, šalice, privjeske, novčanike i sav ostali gaming merch koji se na sajmu može kupiti u narednih nekoliko dana. Dobro da nema i Death Stranding veš mašina, ali zato ima, primjerice, SEGA palačinki u obliku Mega Drive kontrolera i SEGA logoa. Ah, taj Japan.

Dok objavljujemo ovaj tekst, u Japanu je već debelo popodne i u tijeku je drugi dan sajma, nakon kojeg ćemo vam u četvrtom videu u subotu donijeti “walkthrough” pregled nekih od najatraktivnijih štandova najvećih izdavača i pokazati vam koje je sve igre moguće zaigrati na sajmu TGS 2019. No, do toga nas dijeli još čitavi dan! Stoga, u nastavku u trećem videu našeg serijala Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019 pogledajte brutalan sajamski gaming merch!

Kao i dosada, uoliko vam se video sviđa, slobodno nam ostavite lajk, svakako se pretplatite na naš YouTube kanal klikom na ovaj link i stisnite zvonce kako biste dobivali notifikacije čim objavimo svaki novi video!