Reboot infoGamer

Reboot infoGamer

Jedan od najvećih gaming festivala i sajmova u Europi

Reboot infoGamer počeo je kao najveći regionalni gaming sajam a kroz pet godina postojanja prerastao je u jedan od najvećih sajmova takve vrste u Europi. Organizacijski tim, koji između ostalog stoji iza časopisa Reboot kao i velike internacionalne game developers konferencije Reboot Develop, ovaj velik događaj priprema svake godine u studenom na području Zagrebačkog velesajma u Zagrebu, Hrvatskoj, a koji je ujedno i partner te suorganizator sajma.

Više detalja o idućem izdanju sajma koji će de događati od 21. do 26. studenog 2017. potražite na službenoj web stranici Reboot infoGamera putem koje možete online kupiti i osigurati svoje ulaznice, što se također može učiniti na prodajnim mjestima Entria.

Tijekom prošlogodišnjeg izdanja, tj. Reboot infoGamera 2016 sajam je posjetilo više od 60.000 ljudi a događao se u pet hala na više od 15.000 m2 s više od 200 izlagača. Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine u videu ispod.

Reboot infoGamer 2017

Reboot infoGamer 2017 – u šestoj godini održavanja jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u Europi pripremamo najveće, najsadržajnije i najatraktivnije izdanje sajma do sad. Sajam će se održavati na prostoru Zagrebačkog velesajma u trajanju od šest dana tijekom kojih će fokus događanja biti na predstavljanju najnovijih igara i gaming hardvera, velikim eSports turnirima, gaming merchandiseu, te analognim igrama i turnirima.