Znate kako se kaže, uvijek je negdje utorak tako da ustvari nismo zakasnili ni minute s novom epizodom našeg tjednog podcasta Rebootcast. Nova epizoda je obavijena Blizzardovim bojama, što nikoga ne bi ni trebalo čuditi jer nam je Blizzard prošli tjedan dao zaista mnogo materijala za razgovor.

Krenuli smo s razgovorom o Intel Extreme Mastersu koji se održava ususret Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pyeongchangu. Turnir pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog odbora okupit će najbolje igrače u Blizzardovom Starcraft II i Ubisoftovom Steepu – Road to the Olympics. Popričali smo o esportsu kao olimpijskoj disciplini te svim prednostim i potencijalnim mana te zašto serijal Starcraft ima toliko privlačnost i dugovječnost kao esports naslov.

U ovoj epizodi vas opet nagrađujemo, ovaj put s dva kolekcionarska izdanja Starcrafta II: Legacy of the Void. Zapamtite kako morate biti pretplaćeni na naš YouTube kanal da biste mogli sudjelovati u nagradnoj igri, a vaš zadatak saznajte u videu. Jako je zabavno i domišljato, vjerujte nam.

Naša druga tema bio je WoW Patch 7.3.5. koji je nezamislivo unaprijedio World of Warcraft. Level scaling iz ekspanzije Legion sada je implementiran u sav sadržaj, a što to znači za igrače, saznajte klikom na epizodu.

Za kraj smo prokomentirali tjedna događanja u Overwatch Leagueu čiji recap u našem poznatom osebujnom stilu uvodimo kao jednu od stalnih rubrika. 

Za kraj epizode, kao i u svakoj epizodi dosad, saznajte u kojim igrama smo uživali proteklog tjedna!