Još je svega par dana preostalo za preuzeti igre iz ovomjesečne ponude na pretplatničkom servisu PlayStation Plus, u sklopu kojeg za PlayStation 4 možete preuzeti Days Gone i Zombie Army 4: Dead War, a za PlayStation 5 tek izašli Oddworld: Soulstorm (čiju recenziju možete pročitati u najnovijem broju časopisa Reboot). Sinoć nas je PlayStation iznenadio s nove tri igre koje ćemo moći preuzeti već od 4. svibnja.

Wreckfest: Drive Hard, Die Last (PS5)

Kreatori popularnog trkaćeg destrukcijskog serijala FlatOut prije 3 godine izbacili su, kako kažu, spiritualni nastavak tog serijala – Wreckfest: Drive Hard, Die Last. U ovoj igri sjedamo za volan poznatih marki vozila sa svih krajeva svijeta, ali i onih sklepanih od nasumičnih dijelova drugih modela. Baš kao što ćemo i sami raditi prilikom customizacije. Želite staviti auto na auto? Nema problema! PS5 izdanje igre vrti se u 4K rezoluciji i 60 sličica u sekundi, multiplayer podržava do 24 igrača, a dodana su i brojna vizualna poboljšanja uz podršku za DualSenseov haptički odziv.

Battlefield V (PS4)

Nakon iznimno uspješnog povratka u Prvi svjetski rat gdje smo u igri Battlefield 1 ratovali na bojnim poljima Sinajske pustinje, Amiensa, Argonske šume i mnogih drugih lokacija, 2018. godine dobili smo Battlefield V – naslov koji se u prvim mjesecima nije odveć proslavio. No, u međuvremenu je dobio brojna nova ažuriranja koja su donijela novi sadržaj i značajke pa je sada riječ o potpuno novoj i poboljšanoj igri. Uskočite u Drugi svjetski rat i otkrijte lokacije koje dosad nisu istražene u drugim igrama i pripremite se za skorašnju najavu novog nastavka.

Stranded Deep (PS4)

Open world avantura Stranded Deep suočit će nas s jednim od najvećih ljudskih strahova (ili možda želja?). Nakon avionske nesreće ostat ćemo jedini preživjeli na pustom otoku koji će postati naš novi dom, a istraživanje u potrazi za namirnicama i predmetima koji nam mogu pomoći neće se odvijati samo na kopnu već i u opasnim morskim dubinama. Nakon što odigrate ovu igru, dvaput ćete razmisliti što ćete odgovoriti kad vas pitaju: “Što biste ponijeli na pusti otok?”

Igre iz ovomjesečne ponude moguće je preuzeti do 3. svibnja, nakon čega nam stižu gore navedene igre koje će ostati u ponudi do 31. svibnja.