Nakon što smo u Battlefieldu V u sklopu Chaptera 5 posjetili Pacifik na mapama Iwo Jima i Pacific Storm, kroz par dana stiže nam novo besplatno ažuriranje. Ovoga puta Tides of War kampanja vodi nas u tropsku džunglu na novoj mapi Solomon Island, gdje se nastavlja borba između američkih i japanskih snaga. Mapa sadrži brojne uske prolaze, a izdavač Electronic Arts tvrdi da je savršena za bliskokontaktnu borbu.

Novim poglavljem postaju nam dostupna tri nova ratnika iz Elite klase: Misaki Yamashiro, Steve Fisher i Akira Sakamoto, dok ćemo napredovanjem kroz igru i zarađivanjem Chapter XP-a otključati tri nova oružja i dva gadgeta. Riječ je o LMG-u Type 11 i sačmarici Model 37 za Support klasu i M2 Carbine za Assault klasu. Od gadgeta tu su raketni protuoklopni bacač, popularnog naziva M1A1 Bazooka i Lunge Mine Gadget protiv neprijateljskih tenkova.

Ažuriranje pod imenom Chapter 6: Into the Jungle stiže nam 6. veljače na PC, PlayStation 4 i Xbox One, a sve detalje možete pročitati na službenim stranicama.