Reboot Develop

Jedna od najznačajnijih svjetskih game developers konferencija

Reboot Develop specijalizirana je game developers i games industry konferencija namijenjena svim pripadnicima games industrije, od developera, artista, producenata, audio inžinjera pa do marketingaša, PR-ovaca, community managera. Do sada je održano sedam izdanja konferencije koja je 2019. godine dobila i svoje prvo globalno izdanje konferencijom Reboot Develop Red održanom u Banffu u Kanadi, a iste godine domaće izdanje konferencije preimenovano je u Reboot Develop Blue.

Broj posjetitelja iz godine u godinu rapidno raste te je kvalitetom predavača i sudionika ova jedinstvena boutique i high-end konferencija prerasla u jedno od najbitnijih game-dev događanja u Europi i svijetu.

Posljednjih godina konferencija se udomaćila u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera gdje se kroz nekoliko dana trajanja okupljaju neka od najznačajnijih imena svjetske game-dev scene. Pred nama je osmo izdanje koje će se održati od 24. – 26. travnja 2023. godine, a više detalja možete saznati na službenoj web stranici https://rebootdevelopblue.com/ gdje je moguće i kupiti karte.

Reboot Develop Blue 2022

Reboot Develop Blue 2022 održao se od 29. rujna do 1. listopada 2022. na već dobro utvrđenoj lokaciji – Sheraton Dubrovnik Riviera resortu u Dubrovniku. Tijekom tri dana trajanja u čak sedam paralelnih dvorana kao predavači gostovalo je više od 120 najistaknutijih svjetskih pripadnika games industrije uključujući imena kao što su Jörg Tittel, Hidetaka “SWERY” Suehiro, Damir Šlogar, Martin Stig Andersen, Gordon Van Dyke, Patrice Desilets, Dan Da Rocha, Brendan Greene te mnogi drugi.

Saznajte više informacija o prošlom izdanju, te kupite karte za 2023. godinu na službenom webu konferencije Reboot Develop Blue.