Reboot Develop

Reboot Develop

Jedna od najznačajnijih svjetskih game developers konferencija

Reboot Develop specijalizirana je game developers i games industry konferencija namijenjena svim pripadnicima games industrije, od developera, artista, producenata, audio inžinjera pa do marketingaša, PR-ovaca, community managera. Do sada su se održala tri izdanja a iz godine u godinu rapidno raste te je kvalitetom predavača i sudionika kao i odabirom lokacija prerastao u jednu od najbitnijih game developers konferencija u Europi.

Posebna je radi činjenice da se svake godine seli na drugu intrigantnu lokaciju u regiji i to uvijek redom u najbolje i najluksuznije konferencijske resorte. U samo dvije godine postigla je i vrlo prepoznatljiv internacionalni karakter te je već u njenom izdanju za 2015. bilo više od 50% posjetitelja iz svijeta uz prisutnost svih najbitnijih medija iz vrha games industrije. U ovom videu provjerite kako je izgledalo prošlo izdanje.

Reboot Develop 2017

Reboot Develop 2017 održao se od 20. do 22. travnja 2017. na najluksuznijoj lokaciji dosad – Sheraton Dubrovnik Riviera resortu u Dubrovniku. Tijekom tri dana trajanja u čak šest paralelnih dvorana kao predavači gostovalo je više od 100 najistaknutijih svjetskih pripadnika games industrije uključujući legende poput Tima Caina, Cliffa Bleszinskog, Jonathana Blowa, Chrisa Avellonea, Daniela Vavre te mnogih drugih. Saznajte više informacija o prošlom izdanju, te kupite karte za 2018. godinu po Early Bird cijeni na službenom webu Reboot Develop konferencije.