Četvrta epizoda našeg serijala Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019 konačno donosi walkhrough, odnosno šetnju samim sajmom i obilazak nekih od najatraktivnijih štandova poznatih i manje poznatih izdavača i igara.

Kao i u našem kratkom ali slatkom walthrough videu sa sajma gamescom 2019, odabrali smo nekoliko štandova izdavača i igara koje su poznate i nama na Zapadu, vodeći i računa o atraktivnosti štanda, kao i ponudi igara. Provjerili smo kako izgleda štand igre Cyberpunk 2077, obišli Capcomovu ponudu i bacili oko na nedavno najavljeni Project Resistance, obišli PlayStation (i još malo slinili na Death Stranding), ustanovili kako na Square Enixovom štandu Final Fantasy VII Remake ima super memorabiliju – ogromni mač i motor, divili se Marvel’s Avengers kostimima u stvarnoj veličini, vidjeli kako izgleda nova igra Yakuza: Like a Dragon na SEGA štandu itd.

No, naravno da se sajam Tokyo Game Show po mnogočemu razlikuje od drugih najvećih, zapadnjačkih gaming sajmova kao što su E3 i gamescom. Prva stvar koju ćete primijetiti je ponešto drukčiji koncept dizajna štandova, s velikim naglaskom na japanskoj kulturi i ikonografiji, a potom i nevjerojatno veliku količinu hostesa koje na japanskom sajmu igara prezentiraju gotovo svaku igru i svaki proizvod. Druga stvar koju ćete primijetiti je činjenica da čak i izdavači, koji su izrazito poznati na Zapadu, na japanskom sajmu Tokyo Game Show pored nama poznatih igara gotovo uvijek imaju i barem jednu igru isključivo za japansko tržište.

Ovo su samo neke od stvari koje ćete naći u našoj četvrtoj epizodi serijala Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019 i šetnji sajmom. Ukoliko vam se video sviđa, slobodno nam ostavite lajk, svakako se pretplatite na naš YouTube kanal klikom na ovaj link i stisnite zvonce kako biste dobivali notifikacije čim objavimo svaki novi video!