U novoj epizodi našeg tjednog podcasta Rebootcast dotaknuli smo se loših vijesti da je E3 2020 odgođen zbog Korona virusa. Kako će to utjecati na E3 kojem značaj polako opada u zadnjih nekoliko godina? Hoće li ESA uspjeti iskoristiti groznu situaciju kako bi se iduće godine vratili još jači?

Kako naša epizoda ne bi kompletno bila u negativnim vijestima, popričali smo i o lijepoj vijesti da jedna od najboljih PS4 ekskluziva, Horizon Zero Dawn, ovog ljeta stiže i na PC. 

Za kraj smo, već tradicionalno, popričali o igrama koje smo igrali u posljednje vrijeme. Medak je nastavio svoju opsesiju skupljanjem platinum trofeja s Assassin’s Creed Origins i Tekken 7, Matko je nakon vikenda provedenog uz demo NioHa 2 odlučio pauzirati s igranjem i odmoriti palčeve, a Luka je otkrio sve čari Fire Emblema: Three Houses te zaključio kako se definitivno radi o jednoj od najboljih igara prošle godine. 

I opet malo tužnih vijesti za kraj – zbog te nesretne Korone idućih dva tjedna morat ćemo pauzirati od snimanja Rebootcasta. Vidimo se za dva tjedna, a dotad se čitamo ovdje na našem webu i u časopisu koji bi, bar kako stvari zasad stoje, trebao izaći krajem mjeseca.