Kako bismo ostali nepredvidljivi i spontani, odlučili smo objaviti novu epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast jedan dan ranije. I imamo apsolutni bombončić  od epizode za vas jer su nam se pridružili gospoda Damir Đurović i Dario Zrno, iliti legende gaming novinarstva na ovim prostorima i šire.

Većinom smo pričali o zgodama, avanturama, provodima  i iskustvima s prethodnih E3-jeva koje naš direktor i glavni urednik (kao i ostatak redakcije) obilaze više-manje redovito posljednjih 20 godina. Uvod je to u sljedeći tjedan u kojem Rebootova redakcija u rekordnom broju dolazi na ovogodišnji E3 u Los Angelesu s kojeg vas praktički u realnom vremenu očekuje pozamašan broj Rebootovih video javljanja, reportaža i novih informacija koje ćemo objavljivati istog onog trenutka kada ih saznamo. Što će reći, pratite nas u gluho doba noći po lokalnom vremenu.

Kao i obično, dijelite nas, lajkajte, pretplaćujte se na naš kanal ako smo vam zanimljivi (a znamo da jesmo), pišite nam mailove, komentirajte naše videozapise i vijesti te skoknite do foruma ako vam je do kvalitetnih gaming rasprava.