Nova epizoda Rebootovog podcasta pod imenom Rebootcast je vani, a u njoj smo se dotakli tri vrlo interesantne teme koje su obilježile protekli tjedan. Naravno, po dobroj staroj tradiciji nismo zaboravili spomenuti igre koje smo zaigrali od prošle epizode!

Prvo smo popričali o Blizzardovom neuspjehu s igrom Warcraft III: Reforged, kod nas još znanog i zvanog kao Var-Kraft Tri, potom o dokazu da igrači i dalje žele single-player naslove, a kojeg je Electronic Arts dobio vrlo uspješnom prodajom igre Star Wars Jedi: Fallen Order. Treća tema na koju smo se SWITCHali izjava je Nintendovog predsjednika o novom modelu konzole Nintendo Switch, kojeg na kraju ipak nećemo dobiti ove godine.

Na samom kraju spomenuli smo igre koje smo zaigrali od prošle epizode (koju možete pogledati ovdje), trofeje koje smo (u)lovili, a otkrili smo i je li Matko konačno oduševljen igrom Shenmue 3. Luka je, ne biste vjerovali, ponovno spomenuo Dragon Ball Z: Kakarot, a doznajte i što je zaključio o tom naslovu! Recenzije igara o kojima smo pričali u ovoj epizodi moći ćete pročitati u idućem broju časopisa Reboot.

Ako vam se 124. epizoda sviđa, ostavite nam komentar, pretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.