Star Wars Jedi: Fallen Order, dugo očekivana (i napokon singleplayer) Star Wars igra poznatog razvojnog studija Respawn Entertainment i izdavača EA prošloga je tjedna 15. studenog napokon izašla na tržište, taman usred našeg sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1. 

Igru smo već odigrali do kraja te ćete u idućem broju časopisa Reboot, koji vas na kioscima očekuje tijekom prosinca, moći čitati punu recenziju u tekstualnom obliku uz prigodnu ocjenu igre i saznati sve detalje o ovom odličnom miksu Uncharteda, Dark Soulsa, Tomb Raidera i drugih igara, a sve to prigodno upakirano u Star Wars univerzum.

Dotada donosimo vam našu (drugu po redu) video recenziju Fallen Ordera (nakon što smo s video recenzijama na našem YouTube kanalu probili led s igrom Death Stranding), kroz koju ćete moći saznati koji su naši dojmovi igre, što nam se kod nje sviđa, a što ne.

Ako vam se naša video recenzija sviđa, ostavite nam lajk i stisnite subscribe te se pripremite i za veliku tekstualnu recenziju u idućem broju Reboota tijekom prosinca.