Gran Turismo Sport konačno je prošli tjedan došao na PS4, a mi ga se naprosto ne možemo zasititi. Budući da je Rebootova redakcija krcata zaljubljenicima u jedan od najpoznatijih i najvećih serijala svih vremena, naravno da je pala odluka da novo izdanje našeg serijala Reboot Plays posvetimo upravo Gran Turismo Sportu.

U videu koji smo snimili, i sasvim praktično priložili ispod ovih redaka, možete poslušati početne dojmove nakon višesatnih seansi igranja, vožnje i učenja pravilima dobrog ponašanja u utrkama.

Ovo je samo prva u nizu od Reboot Plays epizoda u kojoj igramo Gran Turismo Sport. Uskoro očekujte i Reboot Plays u kojem ćemo vam prikazati kako izgleda remek-djelo Polyphony Digitala u VR-u te za kraj ostavljamo najveći spektakl: ni manje ni više nego Reboot redakcijski turnir. 

U nastavku, kao što rekosmo, bacite oko ili stisnite papučicu do kraja na Reboot Plays – Gran Turismo Sport te se pretplatite na naš kanal za još hrpu kvalitetnog gaming sadržaja. Ipak je Reboot = gaming kultura, a krajnje je vrijeme za kulturno uzdizanje.