Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju te domaćim indie studijima omogućava potpuno besplatno i sponzorirano izlaganje na jednom od najvećih sajmova videoigara na svijetu koji se održava od 9. do 12. studenog ove godine na Zagrebačkom velesajmu. 

Osim besplatnog mjesta za izlaganje u sklopu izlagačkog prostora Indie Expo, svaki indie studio dobiva i besplatni vizualni branding. Ovdje se možete prijaviti za BESPLATNO IZLAGAČKO MJESTO.

Kao i prethodnih godina, Indie Live Booth donosi priliku da u formi intervjua i panela približiti svoju igru mnogobrojnoj publici, a Indie Expo će ove godine kulminirati i s Indie Awardsima u dvije kategorije: „Best Indie Game of InfoGamer“ i „Gamers Choice Award“. Glavne nagrade u obje kategorije su indie paketi za Reboot Develop Blue 2024.

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1, jedan od najvećih svjetskih sajmova videoigara, vraća se na Zagrebački velesajam u paviljonima 8a, 9 i 11a od 9. do 12. studenog. OSIGURAJTE SVOJE ULAZNICE NA VRIJEME PO SNIŽENOJ ONLINE CIJENI!