Iako nova epizoda Rebootcasta nosi ime “Slavonija Edition“, to ne znači da smo snimali u samoj Slavoniji. Epizoda je posebna i nosi spomenuto ime upravo zato što su sva tri člana ove nove epizode porijeklom upravo iz Slavonije!

Naravno, to smo od silnog uzbuđenja u epizodi zaboravili istaknuti, ali zato ističemo sada. 🙂 Ono čega smo se dotakli u 110. epizodi Rebootcasta nekoliko je interesantnih tema. Prvi segment odlučili smo predstaviti kao Blitz pregled interesantnih vijesti protekloga tjedna, pa smo tako vrijeme posvetili novostima kao što je činjenica da je originalni Diablo od sada igriv u internet pregledniku, zatim vijest da je Crash Team Racing Nitro-Fueled dobio novi kul sadržaj, ali s njime i mikrotransakcije te najava da nam ove godine stiže novi Need For Speed.

Drugi segment posvetili smo nadolazećoj igri Call of Duty: Modern Warfare. Nažalost, ovu epizodu snimili smo nekoliko sati prije samog službenog otkrivanja kompletne multiplayer komponente igre, stoga u epizodi nismo znali kako će otkrivanje multiplayera izgledati, ali zato smo objasnili zašto se radujemo novom Modern Warfareu i što očekujemo.

Posljednji segment, kao i uvijek, posvećen je igrama koje smo igrali zadnjih dana, a naći će se tu i objašnjenje zašto mislimo da je Xbox Game Pass Ultimate odlična stvar. Video pogledajte u nastavku, a mi se vidimo idući tjedan. Dotad nam svakako ostavite komentare na epizodu 110, pretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.