Novi tjedan, nova epizoda našeg (manje-više) tjednog video podcasta Rebootcast!

U prošloj, odnosno 125. epizodi kroz naš giveaway mogli ste osvojiti kod za Early Access izdanje domaće online kartaške igre Phageborn! Ukoliko ste sudjelovali u giveawayu te komentirali na prošlu epizodu, na ovome linku provjerite jeste li dobili srčeko od nas te jeste li tako osvojili kod i kako doći do njega (hint: slanjem maila na rebootcast@reboot.hr)!

Dotada, u ovoj novoj 126. epizodi našeg podcasta Rebootcast prelistavamo novo izdanje časopisa Reboot broj 67 koji je upravo na kioscima, zatim pričamo o Sonyjevim teškoćama određivanja cijene konzole PlayStation 5 i o (ne)uspjehu filmova i serija napravljenih po videoigrama!

Na ovu posljednju temu potaknule su nas vijesti o tome da Blizzard radi na animiranim serijama po igrama Diablo i Overwatch, ali i vijest o fenomenalnom uspjehu filmske holivudske adaptacije Sonic the Hedgehog. Epizodu smo, kao i uvijek, završili raspravama o igrama koje smo igrali u posljednje vrijeme.

Ako vam se 126. epizoda sviđa, ostavite nam komentarpretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.