Već neko vrijeme nismo se družili u našem video formatu Reboot Unboxing, a danas vam donosimo novu epizodu, u kojoj ovoga puta nemamo neko veliko kolekcionarsko izdanje niti ogromnu figuru kao što je to prošle jeseni bio Illidan Stormrage iz World of Warcrafta, no svejedno imamo nešto posebno!

Naime, ekipa iz PlayStation Hrvatska poslala nam je ekskluzivni press kit paket za nadolazeću veliku PlayStation VR ekskluzivu Blood & Truth. Bazirana na već postojećem kratkom PlayStation VR iskustvu imena London Heist (kojeg smo imali prilike zaigrati u sklopu paketa igara PlayStation VR Worlds iz 2016. godine), ova iščekivana narativna VR pucačina iz prvoga lica obećava hrpetine akcije, kriminala i sukoba s mafijom, a SIE London Studio, koji stoji iza igre, od milja ju naziva “ljubavnim pismom klasičnim gangsterskim filmovima”, crpeći inspiraciju iz holivudskih akcijskih blockbustera.

Blood & Truth za PlayStation VR na tržište izlazi 29. svibnja 2019., a što se sve nalazi u ekskluzivnom press kit paketu, pogledajte u novom Reboot Unboxing videu u nastavku.

Za kraj, ukoliko vam se sviđa video, opalite nam jedan like (ili dislike ukoliko niste zadovoljni; to također cijenimo), a ne zaboravite se i pretplatiti na naš YouTube kanal te uključiti to mistično zvonce kako biste pravovremeno mogli uživati u našem jedinstvenom gaming sadržaju te nam svakako ostavite svoja mišljenja u komentarima.