Dobrodošli u 122. epizodu našeg video podcasta Rebootcast. Iako je tek početak godine i ne izlazi baš puno igara, svejedno je tjedan bio bogat vijestima.

Naime, u 2020. godini smo tek nešto više od dva tjedna, a već je najavljeno preko nekoliko odgoda zaista velikih i očekivanih igara. Što mislimo o tome, kao i Sonyjevom ponovnom izostanku sa sajma E3, saznajte u 122. epizodi Rebootcasta nazvanoj “Odgode, odgode, odgode”. NAPOMENA: Vijest o odgodi Cyberpunka 2077 objavljena je doslovno nekoliko minuta nakon završetka snimanja ove epizode 🙂

Dakako, odgode i Sonyjev ponovni izostanak s E3-ja nisu jedine stvari o kojima smo pričali. Sami Sonyjev nedolazak na najveći gaming sajam na svijetu potaknuo nas je na raspravu o tome što mislimo kada i kako će dalje stizati objave o konzoli PlayStation 5, a pozabavili smo se i idejom što bi nas natjeralo da tijekom iduće generacije konzola prijeđemo s PlayStationa na Xbox i obrnuto.

Ako vam se 122. epizoda sviđa, ostavite nam komentarpretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.