Novi remake kultne kart racing igre Crash Team Racin Nitro-Fueled koji je izašao prije nešto više od mjesec dana, ovoga tjedna dobiva novu veliku nadogradnju u sklopu koje kreće druga po redu besplatna Grand Prix sezona, a ona nam sa sobom donosi solidnu količinu novog sadržaja.

Kako stoji u novom blogu povodom najave druge sezone, u sklopu novog Grand Prixa Crash i ekipa vratit će se u dane kada su dinosauri hodali zemljom, a cjelokupni novi event donosi nove likove, nove skinove, kartove, čitav niz itema za customizaciju i potpuno novu stazu Prehistoric Playground.

Igranje na novoj stazi i u sklopu čitavog novog eventa omogućit će vam da osvojite i 18 potpuno novih Grand Prix itema pomoću Nitro bodova, a tu je i čitavi niz novih izazova kroz koje ćete zarađivati spomenute Nitro bodove.

Pregled svih novosti i dodataka koji dolaze u igru (klik na sliku za povećanje)

Što se tiče novih igrivih likova, u Pit Stop stižu dječje verzije Crasha i Coco, a novo kart vozilo je Probulot 2000 koje nam dolazi ravno iz igre Crash Tag Team Racing. Od novih skinova, samo neki su Mad Scientist Crash, Sabertooth Pura i Stone Age N. Tropy, a ukoliko se plasirate u top 5% igrača u cjelokupnom novom Grand Prixu, možete osvojiti i novi Champion Kart.

Nažalost, u igru isto tako dolaze i mikrotransakcije. Pravim novcem moći ćete kupovati in-game valutu zvanu Wumpa Coins, s kojima ćete kupovati kozmetičke dodatke, no valja istaknuti da Wumpa Coinse svakako zarađujete i samim igranjem te njihova kupnja nipošto nije obavezna.

U svakom slučaju, detaljnije informacije o čitavom eventu i novim dodacima možete pročitati na ovome linku, a u nastavku pogledajte prigodni video za drugi Grand Prix, koji u Crash Team Racin Nitro-Fueled dolazi 2. kolovoza – ovoga petka u 16h po našem vremenu, a traje sve do 25. kolovoza.