Kao što smo već pisali jučer u tjednom pregledu igara koje izlaze u narednih sedam dana, 14. svibnja obilježit će konačni izlazak dvije očekivane igre, a jedna od njih je upravo akcijska avantura A Plague Tale: Innocence.

U proteklih nekoliko mjeseci razvojni tim Asobo Studio i izdavač Focus Home Interactive izbacili su preko nekoliko trailera i gameplay videa koji su nam pobliže objasnili što nas čeka u ovoj igri, a posljednji trailer uoči izlaska igre objavljen je jutros te nas isti još jednom podsjeća na prisni odnos dvoje protagonista – Amicie i njezinog mlađeg brata Huga, koji će se naći u nezavidnoj situaciji između dvije “vatre” te će u srednjovjekovnoj ratom razrušenoj Francuskoj 14. stoljeća morati bježati od Inkvizicije i tisuća i tisuća štakora koji prenose kugu.

Od odlične ali potresne priče, sjajnih animacija lica, akcije, stealtha, pitoresknih lokacija, pa do užasa kuge i doslovno tisuća štakora renderiranih istovremeno na našim ekranima – u novom traileru saznajte zašto smo totalno nabrijani na A Plague Tale: Innocence koji sutra stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One.