Nakon što smo s prošlom 130. epizodom našeg video podcasta Rebootcast ponovno probili led nakon gotovo tromjesečne pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa i potresom, stiže i 131. epizoda, koja je u potpunosti u znaku konzole PlayStation 5!

Naravno, radi se o tome da smo čitavu epizodi posvetili razgovoru o velikom Sonyjevom eventu PS5: The Future of Gaming, kroz koji smo napokon saznali kako izgleda next-gen konzola PlayStation 5.

No, osim što smo popričali o našim osobnim dojmovima o futurističkom izgledu konzole, najviše vremena oduzelo nam je prisjećanje na svih 26 igara koje je Sony najavio za Plejku 5. Koji su naši favoriti, koji su nas traileri ponajviše oduševili, a koji razočarali, saznajte u novoj epizodi Rebootcasta.

U ovoj epizodi pronaći ćete i upute za naš novi nagradni natječaj tematski vezan uz The Last of Us Part II kroz koji PlayStation Hrvatska i Reboot traže najbolji Ellie cosplay u regiji (više informacija i na ovome linku), no to nije jedino iznenađenje ove nove epizode, jer usred snimanja zadesio nas je i još jedan potres, a naše reakcije pronađite unutar sat vremena i sedam minuta, koliko traje nova epizoda!

Ako vam se 131. epizoda sviđa, ostavite nam komentarpretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.