Dobrodošli u novo, ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo tjedna odigrali 3. epizodu druge igre serijala Life is Strange te smo još jednom posjetili Steelport u Nintendo Switch verziji bezobrazno zabavne igre Saints Row: The Third, a u nastavku saznajte što nam to donosi idući tjedan!

RAGE 2 (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 14. svibanj

Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može. Ova rečenica savršeno odgovara razvoju igre RAGE 2 jer su svoje male ruke složila dva razvojna tima – Avalanche Studios koji je poznat za svoje ogromenske, kaotične otvorene svijetove te studio id Software koji je zaslužan za prvu igru žanra FPS te dobrano poznati serijal DOOM. Malo je za reći da se radujemo ovom utorku!

Razvojni studio: id Software, Avalanche Studios
Izdavač: Bethesda Softworks
Cijena: 60 eura

A Plague Tale: Innocence (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 14. svibanj

A Plague Tale: Innocence će vam ispričati priču o mladoj Amici i njenom malenom bratu Hugou za vrijeme jednog od najmračnijih doba čovječanstva. Sestra i brat će bježati od vojnika inkvizicije i nevjerojatno ogromne količine štakora koji za sobom ostavljaju samo crnu smrt.

Razvojni studio: Asobo Studio
Izdavač: Focus Home Interactive
Cijena: 45 eura

Sniper Elite V2 Remastered (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 15. svibanj

Sniper Elite V2 Remastered će nas nakon 7 godina još jednom ubaciti u ruševine Berlina te nam predati kontrolu nad elitnim snajperom Karlom Fairburneom. Verzija Remastered stiže sa svim naknadno izbačenim sadržajem, novim Photo modom, novim igrivim likovima, dorađenim multiplayer i co-op modom i posve novim vizualima koji donose bolju geometriju, teksture, osvjetljenje i podršku za 4K rezoluciju. Također, verzija za platformu Nintendo Switch će nam pružiti priliku da ovaj naslov igramo “on the go” po prvi puta!

Razvojni studio: Rebellion
Izdavač: Rebellion
Cijena: 35 eura

Dark Future: Blood Red States (PC) – 16. svibanj

Dark Future: Blood Red States će vas ubaciti u daleku, mračnu budućnost punu opasnosti, kaosa i avanture. U ovoj mješavini akcije i strategije kontrolirat ćete borbeni automobil, baš kao onaj iz Mad Maxa i strateški se boriti protiv neprijateljskih vozila.

Razvojni studio: Auroch Digital
Izdavač: Auroch Digital
Cijena: Nepoznata