Još na ljeto 2019. iz Gearboxa su se šalili da će Claptrapa glumiti Dwayne “The Rock” Johnson, no sada je došao red na stvarnu najavu, pa filmski portal The Hollywood Reporter prenosi da se već odličnoj postavi na holivudskom filmu Borderlands u ulozi robota Claptrapa pridružuje ni manje ni više nego Jack Black.

Glumac, glazbenik, YouTuber i generalno jako dobar tip Jack Black svakako je logičan odabir. On se tako pridružuje prije tek nekoliko dana najavljenoj legendarnoj glumici Jamie Lee Curtis, koja će glumiti arheologinju Patriciu Tannis iz igre Borderlands 3.

 Ako ste propustili prethodne najave glumaca, samim krajem prošlog mjeseca najavljeno je da će glumac i komičar Kevin Hart glumiti Rolanda, jednog od igrivih likova iz prve igre Borderlands, koji se kasnije pojavljuje kao NPC, dok još od svibnja prošle godine znamo da Cate Blanchett glumi Lilith

Film samo što nije krenuo sa snimanjem u Mađarskoj, a s obzirom na rastuću ekipu izrazito popularnih glumaca, jedva čekamo vidjeti više.