EA-ova press konferencija EA Play nastavlja nas oduševljavati, ovaj put s prikazom Star Wars Battlefront II. Drugi nastavak Battlefronta ispričat će priču koja se odigrala između filmova Return of the Jedi i The Force Awakens. Očekuje nas i puno već igra s tri puta više sadržaja u odnosu na svog prethodnika, a vraća se i lokalni coop.

Star Wars Battlefront II u multiplayer segmentu donosi puno više heroja, sadržaja, vozila, planeta te dublji “customization” naših likova. Likovi su također podijeljeni u klase koje imaju posebne sposobnosti i koje će značajno utjecati na doživljaj igranja. Također je rečeno kako je pucanje u potpunosti izmijenjeno kako bi se još pojačale razlike između oružja i način igranja s svakim. Svi oni koji su se veselili svemirskim bitkama sa Star Wars Battlefrontom II će doći na svoje.

Prikazan je i jedan multiplayer meč u svojoj cjelosti: Assault na Theed koji je 20 vs 20 meč. Ne trebamo ni spominjati da Battlefront II izgleda apsolutno fantastično.

U ostalim vijestima, u EA Play pressicu javio se i John Boyega koji glumi Finna u novoj trilogiji te rekao kako Finn i Captain Phasma dolaze kao igrivi likovi uoči izlaska Star Wars VIII: The Last Jedi. Još jedna informacija koja će obradovati fanove je najava kako će sav sadržaj za igru izdan poslije izlaska biti potpuno besplatan. Dakle, sve mape, oružja i dodatni heroji potpuno besplatno, dok će igrači koji prednaruče igru dobiti priliku sudjelovati u beti.