Kao što smo već pisali prije nekoliko dana, hrvatska igra Starpoint Gemini 3 zagrebačkog studija Little Green Men Games danas je krenula u Early Access za PC putem Steama.

Radi se o svemirskoj sandbox RPG akcijskoj avanturi koja će unijeti dosad najviše promjena u serijal koji postoji gotovo deset godina. Starpoint Gemini 3 treća je igra u punokrvnom serijalu, no sveukupno četvrta, računajući spinoff Starpoint Gemini Warlords, a priču igre piše renomirani hrvatski pisac stripova Darko Macan.

Ukoliko vas zanima kako igra izgleda, u nastavku pogledajte službeni gameplay video, koji je snimio razvojni studio LGM kako bi vas pobliže upoznao s mehanikama i pričom igre, a ukoliko vas interesira, igru možete kupiti i već danas zaigrati putem Steama, na ovome linku.

U trenutku pisanja ovoga teksta, Starpoint Gemini 3 je dostupan uz popust i to kroz dva različita paketa: Early Adopter Bundle po sniženoj cijeni od 15 eura besplatno vam donosi i prethodni nastavak Starpoint Gemini 2, dok vam Supporter Bundle po sniženoj cijeni od 21 eura uz igru donosi i DLC paket digitalnih bonus dodataka.