Zagrebački razvojni studio Gamechuck od prije nam je poznat po igrama All You Can Eat i nadolazećoj RPG avanturi Trip The Ark Fantastic (za koju su prošloga ljeta osigurali čak 149.000 eura iz EU fondova), a poznati su i kao tvorci prvog hrvatskog luksuznog arkadnog kabineta. Već neko vrijeme, uz sve to, rade i na igri Speed Limit, koja je danas dobila besplatni demo putem Steama.

Kako kažu iz studija Gamechuck u službenom priopćenju povodom objave demoa, Speed Limit je “arkadna videoigra koju od početka do kraja krasi neprekidna akcija bez zaustavljanja“, a obećavaju da će to biti vrlo teška i brza igra, kakva bi trebala biti svaka oldskul arkadna pucačina. Igra se, uz to, diči i specifičnim pikselastim retro vizualnim stilom te je sva grafika u igri nacrtana rukom, kadar po kadar.

Speed Limit ne gnjavi igrače suvišnim animacijama. Igrač preuzima kontrolu nad glavnim likom od trenutka kad igra počne do trenutka kad igrač umre, a umirat ćete mnogo, mnogo puta“, ističe ekipa iz Gamechucka, dodajući kako će Speed Limit vjerno dočaravati zlatno doba arkadnih kabineta i mašina tako što će tijekom igre često mijenjati žanr.

Stoga, igrači mogu očekivati nemilosrdnu mješavinu arkadnih žanrova koja će testirati granice njihovih refleksa, a uz sve to, Speed Limit nudi i tri različita moda igranja – Endless, Infinite i Ghost, koji će igračima biti dostupni po završetku igre. Sami demo koji je danas stigao na Steam, sadrži prva tri levela.

Kako Speed Limit izgleda u pokretu, provjerite i sami u novo objavljenom traileru povodom izlaska demoa, a potom igru možete dodati i na svoju wishlistu na Steamu putem ovoga linka. Kompletna verzija igre na tržištu se očekuje nekad tijekom druge polovice 2020. godine.