Tjedan sajma gamescom 2019 je iza nas, no to ne znači da se ne možemo podsjetiti kako smo se tamo proveli i što smo vidjeli i zaigrali. Ova godina boravka na sajmu ostat će nam u pamćenju kao posebna i zbog još jedne velike suradnje s Kvikijem. Naravno, radi se o nagradnom natječaju “Kviki te vodi na gamescom 2019” koji smo u suradnji s Kvikijem proveli putem naše facebook stranice tijekom srpnja, a kroz koji je sretni dobitnik Tin imao priliku povesti svog gaming buddyja Tomislava na najveći gaming sajam na svijetu.

Unatoč velikim gužvama, redovima i pozitivnom kaosu koji su dijelom gamescoma svake, pa tako i ove godine, uspjeli smo se naći s Tinom i njegovim prijateljem te zajedno obići sajam i provjeriti što dečke zanima, koje igre su vidjeli i koje igre još žele isprobati, pitali smo ih kako su se proveli, što im se najviše sviđa na sajmu te smo putem i zabilježili dio atmosfere i njihovog provoda, ali isto tako smo i nešto zaigrali.

Ovim se putem zahvaljujemo Kvikiju na sponzoriranju nagradnog natječaja “Kviki te vodi na gamescom 2019”, a kako su se sretni dobitnik i njegov gaming buddy proveli na sajmu, saznajte u našem kratkom video osvrtu u sklopu našeg serijala Reboot Live @ gamescom 2019.