Početkom veljače prošle godine su razvojni tim RageSquid i izdavač No More Robots izdali Early Access verziju biciklističke trkaće igre imena Descenders. Igrači su imali priliku na proceduralno generiranim stazama sjesti na bicikl i u ekstremnim uvjetima ga pokušati kontrolirati i doći do kraja staze u jednoj vožnji.

Već u tom izdanju je igra privukla solidan broj igrača i dobila dobre ocjene, a tim je objavio kako je od sada dostupna konačna verzija. Na stranicama na Steamu su se zahvalili svim igračima koji su pratili razvoj igre i pomogli im s povratnim informacijama. Uz to stigla je i obavijest kako je dostupan multiplayer mod u kojem se možete družiti ili natjecati s drugim igračima. Osim tog velikog dodatka ubačena su čak četiri nova svijeta za svladavanje i brojne opcije za podešavanje vozača i vozila.

Descenders možete narednih tjedan dana nabaviti na Steamu po 25 posto nižoj cijeni, odnosno 17,24 eura, jer tim slavi izlazak nove verzije. Ispod teksta možete pogledati kako igra izgleda u najnovijem traileru, a ako vam treba više informacija o tome što možete sve očekivati od igre, pronaći ćete ih na ovim stranicama.