Nakon par odgoda trkaću motociklističku igru s naglaskom na fiziku, Trials Rising, zaigrat ćemo krajem ovog mjeseca. Razvojni tim RedLynx i izdavač Ubisoft su sada s igračima odlučili podijeliti sve što mogu očekivati od novih sadržaja nakon što osnovna verzija igre postane dostupna.

Ova će igra, u odnosu na prijašnje nastavke, imati Season Pass koji će uključivati dvije veće ekspanzije i dva DLC-a koji će uključivati kozmetičke dodatke. Iako za ništa nisu odredili datume izlaska, dva člana razvojnog tima rekli su nam imena ekspanzija i što će one sadržavati. Prva je Sixty Six koja nas vodi na poznatu cestu Route 66 i uključivat će nove staze, nove ugovore i kozmetičke dodatke inspirirane američkim nogometom.

Druga ekspanzija je Crash & Sunburn i imat će razne staze – spomenule su se džungle Perua i smrznuto područje Antarktike. Uz nove staze, stižu novi izazovi, dva nova motora i izgled istraživača. Dva DLC-a koji donose samo kozmetičke dodatke jesu Stuntman i Samurai Item Pack. Uz ove sadržaje koje morate dodatno platiti, u planu su i besplatne nadogradnje koje uključuju sezone, tjedne izazove i posebne eventove u kojima ćete skupljati razne kozmetičke stvari.

Trials Rising izlazi 26. veljače za PC, Switch, PS4 i Xbox One, a ovo je prva igra u serijalu koja će uključivati mikrotransakcije. Kako će točno izgledati model i koliko će biti pošten, saznat ćemo krajem mjeseca, ali budući da je Ubisoftu već standardna praksa u igre stavljati dodatne opcije za monetizaciju, što bi poslovnjaci rekli, taj nas potez ne čudi. Sve druge informacije o igri možete proučiti ovdje.