I dok se apsolutno svi i njihova rodbina pripremaju na veliki povratak kultne obiteljske trkaće igre Crash Team Racing, čiji remake izlazi ovoga ljeta (21. lipnja), gaming svijet sutra (21. svibnja) dobiva drugu trkaću igru čiji nas set likova uveseljava već desetljećima. Naravno, radi se o igri Team Sonic Racing koja je danas, dan uoči izlaska, dobila novi trailer.

Tako nas od sutra u Sonicovoj verziji obiteljske trkaće igre očekuje čitav niz živopisnih staza, kart vozila, jurnjave i zabave, a vozit ćemo u ulogama čitave plejade likova iz ovog poznatog SEGA serijala s plavim ježom te će tako biti dostupno 15 različitih likova na odabir. Team Sonic Racing će moći igrati do 12 igrača istovremeno u online modu, a tu je i lokalni offline splitscreen mod za do maksimalno četvero igrača.

Raznovrsne staze, likovi, vozila, skinovi, posebni napadi i vratolomije, kao i 14 različitih Wispova – ofenzivnih i defenzivnih predmeta da neprijateljima zagorčamo dan. SEGA obećava hrpetine obiteljske zabave!

Osim toga, očekuje nas i čitav niz dodatnih različitih online i offline modova, kao što su Grand Prix Mode, Exhibition Mode, Time-Trial i Team Adventure Mode kojemu se posebno radujemo, jer će u ovoj trkaćoj igri ponuditi i nešto priče. Team Sonic Racing bit će poseban i zbog činjenice da ćemo u njemu moći voziti kooperativno kao tim, a ne se samo natjecati jedni protiv drugih, a uz brojne posebne poteze, svi zajedno kao suigrači moći ćemo izvesti Team Ultimate napad.

Uz sve to, igra donosi i brojne mogućnosti customizacije, kako likova i njihovih skinova, tako i ponašanja i customizacije vozila, a kako svo to blještavilo Sonicovog univerzuma izgleda, saznajte u novom traileru za Team Sonic Racing, koji izlazi sutra – 21. svibnja za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch!