Prije tri tjedna svjedočili smo trećoj epizodi live eventa Night City Wire, koji nas je pobliže upoznao sa svijetom i bandama igre Cyberpunk 2077, a saznali smo i sistemske zahtjeve za PC izdanje igre. Razvojni studio CD Projekt RED danas je objavio kada nas očekuje i nova četvrta epizoda live eventa te što donosi.

Tako putem službenoga twitter profila igre Cyberpunk 2077 dolazi vijesti da će četvrta epizoda live eventa Night City Wire u “eter” biti puštena idući četvrtak 15. listopada u 18h po našem vremenu. Ovoga puta saznat ćemo konkretne nove detalje o brojnim vozilima, njihovom izgledu, specifikacijama i dizajnu zvuka.

Kao i u prethodne tri epizode live eventa, bit će tu i drugih novosti, ali i svježih prikaza gameplaya. Sami livestream moći ćete pratiti putem službenog twitch kanala studija CD Projekt RED i služenog YouTube kanala igre. Dotada podsjećamo na druge novosti vezane uz Cyberpunk 2077, kao što je činjenica da je igra nakon više od osam godina napokon dovršena te je spremna za umnažanje i distribuciju. 

Upravo zbog te činjenice, pomalo je zbunjujuća vijest da razvojni studio CDPR opet tjera zaposlenike na rad u crunchu, uz šestodnevni radni tjedan i duge radne dane kako bi igra stigla na vrijeme u studenom. No, s obzirom da znamo da je igra službeno gotova, vjerujemo kako se crunch u posljednjih šest tjedana uoči izlaska odnosi na veliki “day one” patch s brojnim ispravcima bugova.

Cyberpunk 2077 izlazi 19. studenog za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series S/X, a svi igrači koji kupe verziju igre za PlayStation 4 ili Xbox One, moći će napraviti besplatnu nadogradnju na verziju za next-gen konzole.