Iako je izlazak Battlefielda V pomaknut za mjesec dana, DICE i Electronic Arts su nas danas novim trailerom podsjetili kako nas očekuje vjerojatno najkompletnije izdanje Battlefielda do sad – multiplayer, single player, battle royale, sve je tu.

Igrači će imati priliku zaigrati multiplayer u 8 različitih modova (ne uključujući Ground Operations i Battle Royale modove) na 8 različitih mapa. Ako vam se ovo čini premalo, imajte na umu da će DICE pomoću Tides of War sistema dodavati novi sadržaj u igru na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj i kvartalnoj bazi.

Još jednom, podsjećamo vas da ovaj Battlefield nema Premium Pass. Prvi veći dodatni sadržaj koji ćemo vidjeti u igri će se zvati The Fall of Europe, a pomoću njega ćemo iskusiti bojište na fronti u Francuskoj. Sljedeći veći sadržaj će doći početkom 2019. godine, a dodati će mapu koja je smještena u Grčkoj, a u budućnosti ćemo dobivati sve više i više mapa.

Battle Royale u Battlefieldu V će nam svima biti poznatiji pod nazivom Firestorm, a postavit će 64 igrača (16 timova po 4 igrača) na najveću Battlefield mapu do sad. Igrači će na raspolaganju imati oružje, vozila, a sve to će biti popraćeno destrukcijom. Kako će tenkovi funkcionirati u Battle Royale modu, još uvijek nismo sigurni, ali nadajmo se da će se DICE posvetiti dobranom balansiranju.

Naravno, u Battlefieldu V ćemo još jednom iskusiti War Stories – DICE-ov novi/stari pogled na single player. Na samom izlasku igre, igrači mogu odigrati prolog i tri ratne priče, a u traileru vidimo u četvrtu koja će izaći nakon same igre.

Battlefield V na tržište dolazi 20. studenog na PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme, a trailer pogledajte u nastavku.