Posljednji put kada smo pisali o trkaćoj igri Onrush bio je kraj veljače, a tada je razvojni tim Codemasters odlučio objaviti nešto više detalja o tome što igrači od nje mogu očekivati. Njihov je novi projekt možda najsličniji Burnoutu – serijalu trkaćih igara u kojima na spektakularne načine razbijate vozila. Ono što je tim uz to odlučio dodati jesu klase, pa se očekuje da u suradnji s ostatkom tima dođete do pobjede.

Sada je krenulo otvoreno beta testiranje, rekli su razvojni tim i izdavač Koch Media uz napomenu kako zainteresirani igrači mogu pratiti video serijal u kojem će biti govora o priči. Ako želite sudjelovati u beti, to možete napraviti na svojem PlayStationu 4 i Xboxu One, a vremena za isprobavanje igre imate do 20. svibnja.

Onrush je u izradi isključivo za dvije spomenute konzole i izlazi 5. lipnja, dok su predbilježbe otvorene već neko vrijeme. Igrači mogu birati između obične i Deluxe verzije – prva sadrži dodatno vozilo Vortex Buggy, dok ova skuplja uz to uključuje još 16 ekskluzivnih dizajna (praktički skinova) za vozila i još neke kozmetičke dodatke. Ako vam trebaju dodatne informacije o ovoj arkadnoj trkaćoj igri pronaći ćete ih na službenim stranicama, zajedno s detaljima o predbilježbama.