Nedavno smo pisali o tome kako će naslovnicu WWE 2K20 krasiti Becky Lynch i Roman Reigns, no danas stiže tužnija sorta vijesti budući da je japanskom razvojnom studiju Yuke’s ovo posljednja igra u WWE 2K serijalu.

Za one koji ne znaju, Yuke’s nije bio jedini razvojni studio (ali je bio glavni) koji radi na WWE igrama, već im u tome pomaže zadnjih nekoliko godina pomaže Visual Concepts, razvojni studio koji potpisuje uspješni serijal sportskih igara NBA 2K.

Developeri u Yuke’s naprosto su nezadovoljni, odnosno više im ne odgovara tempo razvijanja jedne igre godišnje u serijalu budući da smatraju kako kvaliteta igara pati zbog toga što je na kraju krajeva i jedna od zamjerki fanova igre.

U budućnosti će razvoj igara preuzeti Visual Concepts te će time završiti skoro 20-godišnja suradnja Yuke’s-a i WWE koja je počela 2000. godine s igrom WWF! Smackdown.

Ipak, fanovi razvojnog studija ne trebaju očajavati budući da Yuke’s već razvija drugu, neimenovanu, hrvačku igru, a mi se veselimo vidjeti što spremaju.