WWE 2K23, najnoviji nastavak iz franšize WWE igara stiže na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S i Xbox One. Vijest je to koju je danas najavio 2K Games. John Cena, jedan od najpoznatijih kečerskih lica svijeta naći će se na naslovnicama svih izdanja igre u svojim prepoznatljivim pozama u sklopu obilježavanja 20. obljetnice svoje karijere. Bad Bunny, Billboardov najbolji izvođač godine i jedan od najstreamanijih umjetnika 2022. također će imati svoje mjesto u WWE 2K. 

Neki od noviteta koje ćemo vidjeti u ovom WWE spektaklu je novi izgled 2K Showcasea u kojem ćemo se moći sukobiti s legendom Johnom Cenom, WarGames koji donosi 3v3 ili 4v4 značajku te nekoliko novih modova. Također, ovaj naslov uključivat će neke od najpoznatijih WWE imena kao što su Roman Reigns, “American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, “Stone Cold” Steve Austin i brojne druge.

2K obećava impresivno iskustvo igranja uz poboljšanu grafiku, animacije, kuteve kamere i osvjetljenje te pristupačne kontrole u koje spada nova mehanika pinnanja protivnika.

WWE 2K23 izaći će u četiri edicije – Standard, Cross-Gen, Deluxe i Icon. Early Access donosi WWE 2K23 Deluxe Edition i Icon Edition koji će biti dostupni 14. ožujka dok će Standard Edition i Cross-Gen stići u petak, 17. ožujka 2023. godine. Uz prednarudžbu Standard i Cross-Gen Bundlea igrači će dobiti bonus paket Bad Bunny, koji uključuje Bad Bunnyja kao igrivog lika i još neke pogodnosti.