Nama kojima su kečeri jedna od omiljenih razonoda izuzetno je bitno tko će krasiti naslovnicu nove igre u 2K-ovom serijalu o profesionalnom hrvanju, a danas smo konačno saznali da su za WWE 2K20 tu čast dobili Becky Lynch i Roman Reigns.

Becky u prvom traileru za igru doslovce razbija stakleni strop (mig mig) te je prva žena u povijesti koja krasi naslovnicu 2K-ove WWE igre. Sasvim logično budući da je jedna od najpopularnijih kečerica na svijetu koja je ispisala povijest kada je osvojila WWE RAW Women’s Championship i WWE Smackdown Women’s Championship u main eventu ovogodišnje Wrestlemanije u thriple threat meču s Charlotte Flair i Rondom Rousey.

Becky i Roman u klasičnoj opasnoj pozi za cover

WWE 2K20 istaknut će žene hrvačice na više od samo naslovnice budući da će Showcase mod pratiti stvaru priču o “The Four Horsewomen”Charlotte Flair, Sashi Banks, Becky Lynch i Bayley, koje su u WWE donijele prijeko potrebnu vidljivost i poštovanje ženskom hrvanju koje je bilo zanemarivano i marginalizirano godinama. Također, mod MyCareer moći ćemo po prvi puta zaigrati kao žena, a ove godine se vraćaju i Mixed Tag mečevi.

Što se Romana tiče, Roman k’o Roman – osim što je jedna od najvećih zvijezda komapnije i jedno od glavnih lica tog globalnog brenda, nedavno se vratio u ring nakon borbe s leukemijom stoga nam ga je izuzetno drago vidjeti na naslovnici.

U nastavku pogledajte još jedan trailer u kojem Xavier Woods donosi više detalja o WWE 2K20!