Dva mjeseca nakon što smo naše Simljane odveli na fakultet u ekspanziji Discover University, popularna simulacija The Sims 4 dobiva novi dodatak. Electronic Arts je na svojoj službenoj stranici najavio Tiny Living Stuff Pack, koji će omogućiti svim zainteresiranim igračima izgradnju malih, oku ugodnih domova za koje su, kako tvrde u Electronic Artsu, iznimno niska davanja. 

Naravno, mali objekti zahtjevaju i potpuno drugačiju organizaciju doma koja uključuje namještaj i aparate s kakvima se dosad nismo imali prilike susresti, pa vam do izlaska dodatka predlažemo da napravite kvalitetan plan razmještaja po prostorijama… ili barem po prostoriji, s obzirom na ograničenost prostora.

Tiny Living Stuff Pack konačno će umanjiti naše megalomanske navike izgradnje ogromnih vila te će nas usmjeriti ka izgradnji malih kućica s prekrasnom okućnicom, koje ćemo urediti po našim željama. No, svakako pripazite jer ako ne prijeđete 100 polja prilikom izgradnje vašeg novog doma, dobit ćete i specijalne bonuse! Simljanima koji rade u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja ovo se posebno sviđa, a da ne govorimo o onima koji su zaposleni kao građevinski inspektori. Malo se šalimo, ali tko zna što nas još čeka u Simsima!

Pridružite se ovom raširenom pokretu života u malom domu već 20. siječnja na PC-ju i 21. veljače na konzolama PlayStation 4 i Xbox One. Sve detalje o dodatku možete pronaći ovdje