The Sims 4 izašao je prije pet godina, a od tada je dobio sedam ekspanzija te tri puta veći broj ostalog dodatnog sadržaja. Uskoro nam stiže osma ekspanzija, Discover University, koja će naše Simljane napokon odvesti u studentski život.

Tom prilikom Electronic Arts objavio je i službeni gameplay trailer koji u nešto manje od dvije minute prikazuje što će sve naši Simljani doživjeti. Osvajanje stipendije, selidba, najgora cimerica koja nakon nekog vremena postaje najbolja prijateljica, ponovna selidba – ovog puta s kampusa, zaljubljenost, prekid, simpatiziranje ljudskog jastoga, pohađanje satova robotike i spoznaja da roboti planiraju preuzeti svijet, promjena škole jer nitko nije vjerovao u prethodno i priključenje debatnom klubu, samo su neke od prikazanih aktivnosti.

Na raspolaganju će nam biti dvije visoke ustanove, University of Britechester na kojoj će biti moguće doći do diplome iz područja biologije, računalnih znanosti, ekonomije, fizike, psihologije te diplome iz zloće, dok će na Foxbury Instituteu biti moguće diplomirati povijest umjetnosti, kulinarstvo, dramu, likovne umjetnosti, povijest, gramatiku i književnost te komunikacije.

Discover University donosi još malo raznolikosti u Sims svijet, a svakako predlažemo da pogledate cijeli trailer kako bi saznali što nam sve donosi nova ekspanzija. Vjerujte nam, trailer je stvarno odličan!

Ekspanzija Discover University stiže 15. studenog na PC, dok će naše PlayStation 4 i Xbox One konzole pričekati do 17. prosinca ove godine.