Thronebreaker: The Witcher Tales, RPG spinoff iznimno popularne igre The Witcher poznatog poljskog studija CD Projekt RED danas je iznenada stigao na Nintendo Switch.

Kažemo “iznenada” iz dva razloga: prvi je taj da je CD Projekt RED prvenstveno tvrdio da nema planove izbaciti spomenutu igru na Nintendovoj hibridnoj konzoli, a drugi je da je najava dolaska Thronebreakera na Switch stigla tek danas, 28. siječnja – na isti dan kada je igra na Nintendo Switchu postala dostupna!

Stoga, ukoliko ste vlasnik Switcha i zanima vas Witcherov spinoff Thronebreaker, trkom na Nintendo eShop (klikom na ovaj link), na kojemu igru možete kupiti za 20 dolara. Ukoliko vas pak zanima kako uopće izgleda Thronebreaker, možete to saznati tako da bacite oko na novi službeni launch trailer objavljen povodom dolaska igre na Nintendo Switch.

Za kraj nekoliko interesantnih činjenica za one koji su bili voljni skrolati ispod gore podijeljenog trailera: Thronebreaker: The Witcher Tales prvenstveno je izašao za PC 23. listopada 2018. godine, a potom je 4. prosinca iste godine svjetlo dana ugledao i na konzolama PlayStation 4 i Xbox One. U startu se nije prodavao baš najbolje, a vjerovalo se da je inicijalni razlog tome što je na PC-ju prvenstveno bio dostupan samo preko CD Projekt RED-ove platforme GOG.com te je nekoliko dana kasnije stigao i na Steam