You’re all right, vlasniče PC-ja. Rockstar je službeno najavio kako njihov kaubojski ep i moderni klasik Red Dead Redemption 2 konačno stiže na računala i to već 5. studenog. Da, dragi naši, 5. studeni je za mjesec i jedan dan. Vijest nije šokantna budući da su ozbiljne naznake postojale već neko vrijeme, no svejedno je lijepo čuti kako će vlasnici PC-ja moći zaigrati jednu od najboljih igara ove generacije. 

Red Dead Redemption 2 na PC-ju prvo ćemo moći zaigrati preko Rockstarovog launchera te na Epic Games Storeu dok ćemo za Steam verziju trebati pričekati prosinac. Zanimljivo je kako će u studenom igra biti dostupna i kao launch naslov za Google Stadiu, no tu verziju na ovim prostorima nećemo zaigrati još neko vrijeme. Eh taj razvijeni Zapad, sram ih bilo. 

PC verzija igre dolazi i s novim sadržajem za priču te brojnim poboljšanjima, a oni koji se odluče pred-naručiti igru preko Rockstarovog launchera dobit će brojne dodatke, a moći će izabrati i dvije Rockstarove igre koje će dobiti besplatno. 

Više informacija možete pronaći u službenoj objavi!