Iako već dugo nismo čuli nikakve vijesti o dolasku igre Red Dead Redemption 2 na PC, postoje novi dokazi kako Rockstar radi upravo na tome.

Naime, na LinkedIn profilu jednog od bivših zaposlenika Rockstarovog studija u Torontu pisalo je kako je radio na PC verziji igre Red Dead Redemption 2.

Ono što je zanimljivo je kako je pojedinac u pitanju, inače bivši programer fizike u igri, svoju poziciju unutar Rockstara napustio još 2016. godine, što bi značilo da Rockstar već neko vrijeme radi na tome.

Naravno, ovu informacija ne treba shvaćati kao dokaz ili potvrdu da Rockstar uistinu radi na igri jer se puno toga moglo promijeniti u razdoblju od odlaska spomenutog programera iz razvojnog studija.

Unatoč tome, prognoziramo kako će igra eventualno ugledati svijetlo dana poučeni primjerom igre GTA V koja je isto tako eventualno došla na PC, ali i izjavom Straussa Zelnicka, odnosno izvršnog direktora izdavača Rockstarovih igara koji je još prije rekao kako je PC iznimno važna platforma za Take-Two.