Ako mislite da je došao kraj novim launcherima na PC-ju, vrijeme je da se pripremite na još jedan. Naime, Rockstar Games je danas na “mala vrata” progurao svoj Rockstar Games Launcher, koji stiže s cloud save opcijom, automatskim ažuriranjima i online dućanom, a ako ga preuzmete već danas (a možda čak i kroz idućih par dana), besplatno ćete dobiti Grand Theft Auto: San Andreas. Inače, koliko smo uspjeli vidjeti, cijene u online trgovini identične su onima na Steamu.

Mi smo ga isprobali i ne, ne izgleda loše. Sučelje je vrlo intuitivno, lako se koristi i iznimno je pregledno, a sve što vam je potrebno su Rockstar Social Club podaci, koje već imate, ako ste zaigrali Grand Theft Auto V.

No, je li ovaj launcher doista potreban? Ako uzmemo u obzir da već postoji popriličan broj drugih launchera, vjerojatno nije. Također, Rockstar bi zbog ovog poteza mogao biti dočekan “na nož” od strane korisnika koji ne vole nove platforme za pokretanje igara, ali mi ostajemo pozitivni jer vjerujemo da nam se, uz taj novi launcher, spremaju brojna iznenađenja!

Ako želite preuzeti Rockstarov launcher, dovoljno je da kliknete ovdje.