Završila su prva dva dana sajma Tokyo Game Show 2019, ujedno i dani koji su bili rezervirani većinom za poslovne posjetitelje, novinare i medije te članove gaming industrije. Sajam će od sutra svoja vrata napokon otvoriti i javnosti, koja će tijekom naredna dva dana (subota i nedjelja) imati priliku prošetati halama sajma TGS 2019 i Makuhari Messea (jednog od najvećih sajmišnih prostora Japana).

Mi smo protekla dva dana proveli istraživajući sajam, snimajući i slikajući brojne štandove izdavača i igara iz cijelog svijeta te sve ostalo što Tokyo Game Show 2019 nudi (uključujući i mnogobrojne japanske hostese koje čuvaju štandove s igrama i prezentiraju raznorazne tech/geek/gaming proizvode i igre).

Nadamo se da ste pogledali i dosadašnje prve tri epizode našeg putopisnog/sajamskog YouTube serijala Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019, u kojima smo vam u video formatu prikazali kako izgleda jedan od najpoznatijih gaming kvartova u Tokiju, što se ima za kupiti u njegovim gaming dućanima te što se sve tamo može zaigrati, kao i pregled dostupnog mercha za kupnju na sajmu TGS 2019. Iduća – četvrta epizoda s walkthroughom i izdvojenim najboljim štandovima sajma očekuje vas sutra (subota) tijekom dana.

Dotada, kako su izgledala prva dva dana sajma, saznajte u fotogaleriji u nastavku (klik na slike za povećanje).