Stigli smo i do pete te ujedno i posljednje epizode našeg putopisnog/sajamskog YouTube serijala Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019. Nakon svega što ste u serijalu dosad vidjeli, kako bolje proslaviti kraj nego uz cosplayere!

Općepoznata je činjenica da je Japan kolijevka cosplaya te da je sami pojam nastao upravo u Japanu tijekom prve polovice osamdesetih godina prošloga stoljeća, a praksa oblačenja u omiljene likove iz igara, crtanih filmova, animea i mangi vrlo brzo se proširila i na čitavi svijet. Cosplay je danas značajan dio apsolutno svakog gaming sajma, stoga je logično da će imati ključnu ulogu i na japanskom sajmu igara Tokyo Game Show.

Cosplay je ovdje toliko duboko u srži sajma da su čak i brojne hostese, koje prezentiraju igre i proizvode, sve redom obučene u raznorazne kostime. Cosplayeri, pak, imaju i svoje evente tijekom sajma te se okupljaju i zainteresiranima prezentiraju svoje uratke, a mi smo se za posljednji video našeg serijala odlučili prošetati među njima te vam prikazati neke od fantastičnih kostima i cosplayere koji su se pojavili na sajmu.

Za kraj, nadamo se da ste uživali u našem putopisnom/sajamskom serijalu. Iako je Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019 gotov, svakako nas nastavite pratiti, jer na našem YouTube kanalu i dalje vas očekuje raznoliki gaming sadržaj. Ukoliko vam se ovaj posljednji video sviđa, slobodno nam ostavite lajk, svakako se pretplatite na naš YouTube kanal klikom na ovaj link i stisnite zvonce kako biste dobivali notifikacije čim objavimo svaki novi video!