Kao što smo prethodno najavili, već treću godinu zaredom donosimo vam naš putopisni serijal Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019. Ponovno smo se odvažili na put u Tokio, glavni grad Japana, kako bismo posjetili jedan od neizostavnih svjetskih gaming sajmova, gore spomenuti Tokyo Game Show 2019.

S obzirom da smo se u gradu našli i nekoliko dana prije sajma, kroz naš putopisni serijal donosimo vam kul video sadržaj kojim vam, osim izvještaja sa samog sajma, nastojimo približiti čari i posebnosti samog Japana kao svojevrsne meke gaming/geek kulture. Tako smo u prvom videu serijala Reboot Live @ Tokyo Game Show 2019 prošetali jednim od najpoznatijih gaming kvartova u Japanu – Akihabarom, koju još zovu i “Electric Town”.

U prvom videu fokusirali smo se manje-više samo na gaming/geek dućane u kojima svaki gamer možete kupiti nešto za sebe, naročito ukoliko voli retro gaming te stare konzole i igre. Naravno, sadržaj koji se nalazi u Akihabari uglavnom je za apsolutno sve one koji prate videoigre, board gameove, anime, čitaju mange i stripove, vole kupovati i skupljati figurice i nebrojene druge vrste gaming mercha te se, ukratko, smatraju pobornicima čitavog niza interesantnih supkultura.

Na kakve smo gaming dućane i merch naišli te koje smo konzole i igre pronašli u samo nekoliko od čitavog niza dostupnih dućana, saznajte u videu ispod. Ukoliko vam se video sviđa, stisnite lajk, pretplatite se na naš YouTube kanal ukoliko već niste i stisnite to zvonce kako biste dobivali notifikacije o novim nadolazećim videima, jer vas u narednim danima očekuje još kul jedinstvenog sadržaja direktno iz Japana.