Evo nas u još jednom utorku i vidi vraga, opet smo za vas pripremili fantastičnu epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast. Našoj retro legendi Matku pridružili su se dugogodišnji članovi redakcije i generalno super tipovi Simon Kolomar, stručnjak za sve što počinje s MMO te magični otkutijavač Borna Pleše.

Tema je bilo napretek, od Uncharteda, Hellblade: Senua’s Sacrifice, simulatora hodanja, žanrovska neodređenost i još mnogo toga. Možda najbolje da jednostavno bacite očnu jabučicu ili dvije na fantastičnu novu epizodu da ne radimo transkripte.

Ukoliko ste propustili prošlu epizodu Žene za sva vremena definitivno ispravite tu monumentalnu pogrešku. Kao i obično, lajkajte nas, dijelite i pretplaćujte se ako smatrate da smo super zanimljivi i super artikulirani. Također želimo da u komentarima započinjete rasprave te iznosite vlastito mišljenje o temama kojih smo se dotakli. Za kraj, podsjećamo kako su Reboot InfoGamer 2017 ulaznice svih tipova u prodaji online te na prodajnim mjestima Entria.