Uskoro kreće gamescom 2019, najveći gaming sajam na svijetu, a Rebootova ekipa vraća se u žižu zbivanja sa serijalom Reboot Live @ gamescom 2019 uživo iz Kölna. Kao što već možete očekivati od serijala Reboot Live, očekuju vas naši dojmovi s hrpetine hands-on seansi iza zatvorenih vrata, jedinstveni video sadržaj na našem YouTube kanalu te veliki reporter i feature o svim igrama gamescoma 2019 u idućem broju časopisa Reboot.

Osim ekipe koja će najveći gaming sajam na svijetu pratiti direktno iz samog Kölna, naš vrhunski web tim nastavit će iz Zagreba pratiti sve nove informacije o igrama i najavama koje stižu stoga svakako nastavite pratiti Reboot za svoju dnevnu dozu gamescoma.

Uz sve to, sutra kreće velika pressica u 20h povodom otvaranja gamescoma na kojoj se očekuje doslovce metrička tona novih najava i gameplay prikaza.

Za naša očekivanja, dojmove i planove ususret gamescomu bacite oko ili dva na najnoviju epizodu našeg podcasta Rebootcast.

Naravno, na gamescom 2019 ne idemo samo u medijskom kapacitetu već ćemo na samom sajmu predstaviti jedan od najvećih svjetskih gaming sajmova Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1 – najveće, najbolje i najsadržajnije izdanje dosad na kojem se očekuje rekordan broj posjetitelja i izlagača. Ukoliko već niste, osigurajte svoje karte na vrijeme.

Uz Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1, Reboot je organizator dva ključna događaja u industriji – Reboot Develop Blue u Dubrovniku i nadolazeći Reboot Develop Red u Banffu u Kanadi koje ćemo također predstaviti u sklopu najvećeg gaming sajma na svijetu.

Što biste Vi htjeli vidjeti od serijala Reboot Live tijekom ovogodišnjeg gamescoma? Čemu se najviše veselite? Očekujete li velike najave od najvećih izdavača? Recite nam svoje mišljenje u komentarima!