Sredinom svibnja Activision je objavio da nam u rujnu ove godine napokon stiže nova igra serijala Tony Hawk’s Pro Skater. Međutim, nećemo dobiti potpuno novi nastavak već je riječ o prve dvije igre koje stižu kao potpuni remasteri u paketu imena Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, a razvojni studio Vicarious Visions objavio je da ćemo dobiti i demo verziju igre!

Zasad je potvrđeno da će Warehouse Demo dobiti isključivo igrači koji naprave prednarudžbu za digitalno izdanje, a sami demo trebao bi biti dostupan već od 14. kolovoza, dok je službeni datum izlaska remastera dvadesetak dana kasnije.

Poznato je da igra na samom launchu neće uključivati nikakve mikrotransakcije, a vraćaju nam se i originalne mape, originalni skateri i pjesme iz originalnog soundtracka uz nove dodatne značajke. Izlaskom demo trailera objavljena su i imena novih skatera koji su zastupljeni u igri, a to su redom: Leticia Bufoni, Lizzie Armanto, Leo Baker, Riley Hawk, Nyjah Huston, Tyshawn Jones, Aori Nishimura i Shane O’Neill.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 stiže 4. rujna ove godine na PC (ekskluzivno na Epic Games Store), PlayStation 4 i Xbox One.