Nakon što ste čitavoga prošlog tjedna mogli svjedočiti kompletnom prelasku igre The Last of Us Part II koji smo objavili u osam epizoda putem našeg YouTube kanala, vikend je idealno vrijeme za novu epizodu našeg podcasta Rebootcast!

U 132. epizodi većinu vremena posvetili smo recapu CD Projekt RED-ovog novog video serijala Night City Wire, kroz koji će nam u narednim tjednima i mjesecima iznositi novosti o igri Cyberpunk 2077 (koja je nedavno dobila i odgodu na studeni). Osim što na ovome linku možete pročitati (i pogledati) što je sve poznati poljski studio otkrio, naše dojmove saznajte i u ovoj novoj epizodi Rebootcasta.

Spomenuli smo također i najavu potpuno novog nastavka dugogodišnjeg i jednog od najomiljenijih serijala PlayStation igara – Crash Bandicoot 4: It’s About Time, koji je službeno otkriven protekloga tjedna. 

Naravno, za kraj epizode ostavili smo vječnu temu – što smo igrali u posljednje vrijeme. Ako vam se 132. epizoda sviđa, ostavite nam komentarpretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.