Prema neslužbenim informacijama, iduća PS ekskluziva koja bi mogla stići na PC je The Last of Us Part II. Glasine ponovo stižu od poznatog leakera Billbil-kuna.

Na blogu Dealabs, Billbil-kun objašnjava da je razvoj TLOU Part II za PC započeo još 2021. godine, a kao ključnu informaciju navodi da je isti dovršen još u studenom prošle godine.

U nastavku se nagađa da bi Naughty Dog mogao tempirati izlazak verzije za PC u skladu s izlaskom druge sezone HBO serije The Last of Us koja je najavljena za 2025. godinu. Naughty Dog je već izdao The Last of Us Part I za PC što znači da ne bi bilo čudno da vidimo lansiranje drugog dijela popularne i kritički hvaljene avanture.

Ova vijest stiže nedugo nakon što je Billbil-kun otkrio da će God of War Ragnarök stići na PC što je ubrzo i službeno potvrđeno kad je Sony otkrio da drugi po redu u nordijskoj eri God of War na PC stiže 19. rujna ove godine.

Ako je vjerovati glasinama spomenutog leakera čije su se informacije u prošlosti pokazale točnima, samo je pitanje vremena kad će iz Sonyja ili Naugty Doga potvrditi ove navode.